Læs mere om

Vores værksted

Britiske sportsbiler

Autoværksted i Nykøbing Falster

Timepriser

Vores autoværksted i Nykøbing Falster kan tilbyde alt inden for reparation og restaurering af sportsvogne, samt klargøring til syn m.m. Afbalancering af trådhjul, samt udskiftning af dæk. Timepris kr. 490,00 plus moms. Bestil tid til service/reparation af deres sportsvogn i god tid Værkstedet er dagligt åben fra kl. 07.30 – 16.00

Transportpriser

Vi kan hente og bringe deres sportsvogn i lukket trailer

- Sjælland timepris kr. 475,00 plus moms og brændstoftillæg
- Jylland efter aftale
- Fyn efter aftale

Syn

Hos British Sportscars kan vi tilbyde syn af din engelske sportsvogn og diverse relaterede biler. Bestil tid til klargøring til syn i god tid, så du er sikker på at få din bil synet i ordentlig tid uden for lang kø og ventetid. Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre biler

Hos British Sportscars kan vi nu også tilbyde at servicerer, reparerer og synes andre biler. Herunder kan vi b.la. tilbyde at reparere Land Rovere og alle moderne biler. Se mere her: http://larsensautoteknik.dk/.

British Sportscars sælger, køber og reparerer brugte klassiske britiske sportsbiler. Firmaet er ejet af Kurt Bull, som i mange år har beskæftiget sig med reparation, restaurering og salg af biler fra England.