Læs mere om vores kerneområder i

engelske sportsvogne

Britiske sportsbiler

Restaurerer og reparerer engelske sportsvogne i Nykøbing Falster

Hos British Sportscars er vi specialister i reparation af sportsvogne og engelske biler. Vi er et autoværksted på Nykøbing Falster med mange års erfaring i engelske sportsvogne. At kunne reparere på gamle engelske sportsvogne, er ikke som mange andre biler og kræver en indgående viden.
Heldigvis er vores mekanikere sportsvogns- nørder og har haft utallige sportsvogne til reparation gennem årene. Du finder derfor ikke et mere kyndigt autoværksted på Nykøbing-Falster til din sportsvogn reparation. Nedenfor kan du læse mere om vores timepriser, transportpriser, samt syn af sportsvogne. Hvis du ønsker vi også tager et kig på din engelske sportsvogn, så tøv endelig ikke med at kør' forbi os eller giv os et kald. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Timepriser

Vi kan tilbyde alt inden for reparation og restaurering af sportsvogne samt klargøring til syn, afbalancering af trådhjul samt udskiftning af dæk og meget mere.
Timepris kr. 490,00,- plus moms. Bestil tid til service/reparation af deres sportsvogn i god tid Værkstedet er dagligt åben fra kl. 07.30 – 16.00

Transportpriser

Vi kan hente og bringe din sportsvogn i lukket trailer efter aftale. Kontakt os for at høre nærmere.

Syn af sportsvogne

Hos British Sportscars udfører vi syn af engelske sportsvogne og diverse relaterede biler. Bestil tid til syn i god tid, så du er sikker på at få din bil synet i ordentlig tid uden for lang kø og ventetid. Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre Forespørgsler?

Har du en specifik opgave i tankerne, eller er din reparation ikke beskrevet her på siden, er du meget velkommen til at henvende dig til os, så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.

Kontakt dit lokale autoværksted på Nykøbing-Falster

Så hvis du leder efter et dygtigt og erfarent, autoværksted på Nykøbing Falster med speciale i reparation af engelske sportsvogne. Så står vi klar til at hjælpe dig!
Vi kan både klare din reparation, men vi kan også rådgive om hvordan du bedst plejer og behandler din sportsvogn. Så tøv endelig ikke med at ræk ud til os!

Du kan kontakte os på bull@britishsportscars.dk eller på 40 72 31 35 hvor vi står klar til at hjælpe dig!

British Sportscars sælger, køber, restaurerer og reparerer brugte klassiske britiske sportsbiler. Firmaet er ejet af Kurt Bull, som i mange år har beskæftiget sig med reparation, restaurering og salg af biler fra England.