Læs mere om

British Sportscars

Stor erfaring

Specialist i engelske sportsvogne i Nykøbing Falster

Erfaring

Hos British Sportscars har vi mange års erfaring inden for både salg, reparation og syn af engelske sportsvogne. Firmaet er ejet af Kurt Bull, som råder over al den erfaring og sjæl, der skal til.

Ekspertise

Der er ingen tvivl om, at firmaets mange års erfaring er grobund for vores store ekspertise. Det er gældende, uanset om din opgaves omfang er simpel, avanceret, lille eller stor.

Rådgivning

Har du behov for gåde råd og vejledning, er du kommet til det helt rette sted. Hos British Sportscars tilbyder vi gode råd og erfaring, når det kommer til salg samt reparation og restaurering.

British Sportscars

Historie og baggrund

British Sportscars sælger, køber og reparerer brugte klassiske britiske sportsbiler. Firmaet er ejet af Kurt Bull, som i mange år har beskæftiget sig med reparation, restaurering og salg af biler fra England.

British Sportscars er et firma med stor erfaring inden for engelske sportsvogne, hvor vi b.la. har ekspertisen, men vi har også sjælen med i enhver situation. Vores mål er at kunne dække vores kunders behov og yde den bedste service.

Du kan altid komme i forbindelse med os enten på telefon 40 72 31 35 eller på mail bull@britishsportscars.dk. Vi ser frem til at høre fra dig så vi sammen kan drøfte dine muligheder. 

Vi gi'r gode råd om pleje af din bil.

British Sportscars sælger, køber, restaurerer og reparerer brugte klassiske britiske sportsbiler. Firmaet er ejet af Kurt Bull, som i mange år har beskæftiget sig med reparation, restaurering og salg af biler fra England.